Vi säljer nu lammkött från Rånisgårdens egna besättning.
Djuren slaktas på Norrbottensgårdens slakteri och Arnemarks köttservice sköter styckningen.
Slaktkropparna hängmöras i en hel vecka innan styckningen och vi har tagit fram två alternativ.
Grovstyckat Lamm
- Hel lammfiol
- Hel lammsadel
- Hel slagsida
- Sågade parkotletter
- Sågad lammhals
- Lammracks
- Hel lammbog
Pris: 140:-/kg
Fin styckat lamm
- Lammlägg fram och bak 4st
- Lammfiol 1st
- Lammstek benfri 1st
- Lammrostbiff med kappa 1st
- Lammfile 2st
- Lammparkottletter 4-6st
- Lammracks 2st hel 14-16st
- Lammrevben 2st
- Lammparkottletter 3st (av entrecotte)
- Skivad lammhals 3st
- Lammfärs
Pris:169:-/kg
Vikt 18-28 kg ( man kan ange när man bokar om man önskar ett stort eller litet lamm)
Man får själv paketera köttet för infrysning men dokument med beskrivning och bild på köttbitarna kommer att medfölja så att det är lätt att märka upp med rätt namn.
För bokning: info@ranisgarden.se
Mobil: 070-6634409
Hämtningsdag meddelas via mail. Mest troligt första veckan i oktober.

